هیات مدیره ترک لایف اعلام کرد
۞ با عنایت به آغاز فروش واحدهای شرکت ترک لایف مجموعه بلیک دوستانی که پس از بازدید نسبت به خرید اقدام نمایند هزینه سفر ایشان در قیمت لحاظ می گردد. ۞
Sunday, 15 December , 2019
امروز : یکشنبه, ۲۴ آذر , ۱۳۹۸ - 18 ربيع ثاني 1441
شناسه خبر : 73
  پرینتخانه » اقامت و مهاجرت به ترکیه تاریخ انتشار : ۰۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۱ | 106 بازدید | ارسال توسط :

اخذ اقامت در ترکیه از طریق کار

اخذ اقامت در ترکیه از طریق کار نیز یکی از راه های بسیار مناسب جهت مهاجرت به ترکیه می باشد، زیرا این کشور به دلیل نزدیکی به کشور عزیزمان و نزدیکی فرهنگ این کشور با فرهنگ کشورمان می تواند از گزینه های مناسبی تلقی گردد.
اخذ اقامت در ترکیه از طریق کار

اقامت ترکیه از طریق کار

یکی از بهترین روش ها برای مهاجرت به کشوری دیگر روش اخذ ویزای کاری است. زیرا از این طریق متقاضی علاوه بر داشتن کار و کسب درآمد می تواند با پرداخت مالیات و اقامت در مدت معین نسبت به کسب اقامت دائم و تابعیت آن کشور اقدام نماید. اقامت ترکیه از طریق کار

اخذ اقامت در ترکیه از طریق کار نیز یکی از راه های بسیار مناسب جهت مهاجرت به ترکیه می باشد. زیرا این کشور به دلیل نزدیکی به کشور عزیزمان و نزدیکی فرهنگ این کشور با فرهنگ کشورمان می تواند از گزینه های مناسبی تلقی گردد.
چنانچه به دنبال کسب اخذ اقامت در ترکیه از طریق کار هستید می بایست حدود یک ماه قبل از مهاجرت به ترکیه به نزدیک ترین محل ماموریت دیپلماتیک ترکیه مراجعه نموده و اهداف خود برای ورود به ترکیه را به صورت شفاف اعلام نمایید.

اقامت ترکیه از طریق کار

مدارکی که افسر ویزا از متقاضی می خواهد عبارتند از: اقامت ترکیه از طریق کار

۱-گذرنامه ، ۲-فرم درخواست ویزا  ۳-نامه ی کارفرما که به شخص پیشنهاد کار داده است. همچنین می بایست مدارک و مستندات مربوط به تحصیلات دانشگاهی و نیز سوابق کاری خود را به وزارت کار ترکیه ارائه نمایید.  پس از ارسال مدارک، وزارت کار ترکیه به مدت ۳۰ روز کاری درخواست متقاضی را بررسی نموده و پاسخ لازم رامیدهد. پیش از شروع کار و حدود یک ماه پس از ورود به ترکیه می بایست به نزدیک ترین پلیس مراجعه نمود و در خصوص اخذ اقامت قانونیİkamet Tezkeresi که ضروری است اقدام نماید.

در باب اخذ اقامت در ترکیه از طریق کار باید بدانید:

در ترکیه فرصت های شغلی فراوانی وجود دارد. چنانچه شخصی بخواهد به جست و جوی کار در ترکیه بپردازد باید دقت نماید که کدام شهر را به عنوان محلی برای انجام کار انتخاب می نماید. زیرا برخی مشاغل در بعضی شهرها درآمد بیشتری دارد. نکته ی قابل توجه در ترکیه این است که این کشور به دلیل توریستی بودن و ورود افراد از کشورها و فرهنگ های مختلف، کار در صنعت توریسم بسیار متنوع است و به راحتی به دست آید.

بنابراین شخص می تواند در مشاغلی چون رستوران ها، هتل ها و باشگاه ها مشاغلی با درآمد مکفی پیدا نماید. البته باید توجه داشته باشید که این کارها به صورت پاره وقت بوده و حقوقِ شخص به صورت نقدی پرداخت می گردد و لذا پیدا نمودن کار از این طریق نمی تواند امن و پشتیبانی برای اخذ ویزا یا اقامت در این کشور باشد و این امر تنها برای خودِ شخص مشکل ساز است. زیرا بسیاری از کارفرمایان با آگاهی از اقامت غیرقانونی شخص، از پرداخت دستمزد سر باز می زنند. لذا ضروری است پیش از ورود به کشور ترکیه از قانونی بودن شغل اطمینان حاصل نمایید.

اقامت ترکیه از طریق کار

پس از اقامت های غیرقانونی افراد در ترکیه دولت این کشور در سال ۲۰۱۲ قوانین مربوط به ویزا را تغییر داده و مقررات جدیدی را وضع نمود. بر این اساس دولت ترکیه اقدام به صدور ویزای موقت توریستی برای متقاضی ورود به این کشور نمود و مدت زمان حضور افراد در این کشور حداکثر ۹۰روز می باشد. افراد می توانند طی دو مرحله یعنی ۱۸۰روز در این کشور حضور داشته باشند.

فرایند اخذ ویزای ۹۰روزه به این صورت است که افراد بعد گذشت و اتمام مدت زمان ارائه شده باید به کشور مبدا خود برگردند و مجددا میتوانند برای اخذ این نوع ویزا اقدام نمایند. مدت زمانی که افراد میتوانند بعد از اتمام دوره اول ویزای ۹۰روزه اقدام نمایند دو روز می باشد یعنی طی دو روزی که خارج از این کشور هستند می توانند سریعا اقدام نمایند. افراد متقاضی باید به نزدیکترین کنسولگری ترکیه مراجعه نموده و اقدام به اخذ ویزا نمایند.

اقامت ترکیه از طریق کار

توجه داشته باشید که مدت زمانی که ویزای کار برای افراد متقاضی کار در ترکیه صادر می شود و افراد اجازه کار دارند دو ماه می باشد. افراد بعد پایان دوره باید مجدد برای تمدید این ویزا اقدام نمایند. اگر قصد اخذ اقامت ترکیه از طریق کار را دارند باید این مهم را باید در نظر بگیرند که اجازه خروج از خاک ترکیه در مدت دو ماه را ندارند. در صورتی که از قوانین ترکیه طی این مدت تخطی کنند دولت ترکیه اقدام به اخراج این افراد میکند. اگر بخواهند در این مدت ارائه شده اقدام به خروج از خاک ترکیه را نمایند باید درخواست خود را به دولت ترکیه ارائه بدهند.  انها باید در نامه خود دلایل محکم و مستدل ارائه داده باشند تا بتوانند اجازه خروج را دریافت کنند.

اقامت ترکیه

بنابراین مدت زمان ارائه شده ویزای کاری برای افراد متقاضی حداقل دو ماه می باشد و افراد باید در نظر بگیرند اخذ ویزای کار کشور ترکیه در صورت نداشتن پیشنهاد کاری از سوی یکی از کارفرماها یا شرکت های معتبر این کشور بسیار سخت می باشد و به اقامت در ترکیه ختم نمی شود.

نویسنده : بخش اقامت ترک لایف | منبع خبر : بخش اقامت ترک لایف
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.